Palveluja kotiin ja yksityiselämään


 

 
 
Invapalvelut ja niihin liittyvät tuotteet eivät ole tavaraa, jota myytäisiin joka marketissa. Invanostimia, auton apuvälineitä ja muita vastaavia tarvikkeita hankkivan kannattaa ensimmäisen etsiä asiantunteva myyjä. Monesti valtio/kunta tukee näiden hankkimista, joten pelkän tavaran hankinnan lisäksi myyjän pitäisi osata myös auttaa tukiviidakossa.
Inva apuvälineet autoon ja asuntoon
Toteuttaa invapalveluja  suunnittelusta - toteuttamiseen.

Hautajaiset ovat tapahtuma, joka koskettaa varmasti meitä kaikkia joskus. Niissä käydään ja joskus niitä joutuu järjestämään tutuille ja sukulaisille. Tällöin on tärkeää, että hautaustoimisto on asiansa osaava ja kunnioittaa toimeksiantajan henkilökohtaista vakaumusta. Hautaspalveluiden järjestäjän täytyy toimia perinteiden velvoittamalla tavalla ja kunnioittaa surukotien toiveita. 
Hautauspalvelut Helsinki
Noudatamme äärimmäistä tarkkuutta ja huolellisuutta pienintä yksityiskohtaa myöten.
 

 
 
Pihapuu alkaa olla tiensä päässä ja pitäisi kaataa ennen kuin kovemman luokan myrsky tekee sen. Mutta ikävä kyllä talo on vieressä ja sähkölinja toisella puolella. Silloin on hyvä tilata apuun ammattilainen, joka tarvittaessa vaikka kiipeää puuhun ja pätkii sen oksa kerrallaan. Ja jos sekään ei riitä niin sitten otetaan käyttöön apuvälineitä, vaikkapa nosturi, jolla puu nostetaan pois ja siirretään sinne, missä se vaarattomasti voi olla.
Lopuksi jää metrinen kanto, jota voi yrittää rautakangella ylös tai sitten tilata kantojyrsinnän ammattilaisen, jonka jäljiltä kanto on vain kasa haketta, joka sopii hyvin vaikka kukkapenkin katteeksi. 
Kantojyrsinpalvelu
Tarjoaa asiakkaille nopean, siistin ja edullisen tavan hävittää kannot pois pihamaalta.


 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2012-2016 Yhteystiedot: Varios Artistas, variosartistas@variosartistas.net