Autoja, renkaita, traktoreita - huolto sekä korjaus


 

 
Traktori, puimuri ja monet muut ovat jokaisen maanviljelijän jokapäiväinen työkalu. Ikävä kyllä nekään eivät kestä ikuisesti ilman säännöllistä huoltoa ja joskus joutuu tekemään isompiakin remontteja. Tällöin kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen, jotta työt pääsevät jatkumaan mahdollisimman pian ilman keskeytystä.
Traktoreiden, puimureiden ja maatalouskoneiden korjaus ja huolto Joensuu
Joensuussa toimiva maatalouskoneiden ja traktoreiden korjaus ja huolto -alaan erikoistunut yritys. Olemme tarjonneet apua jo vuodesta 1994.

Autoilijoilla se on edessä joka kevät ja syksy. Renkaiden vaihto ja muutaman vuoden välein uusien renkaiden hankinta. Käytöstä riippuen auton renkaiden sakkoraja tulee vastaan muutaman vuoden käytön jälkeen ja jos omaa henkeään yhtään arvostaa niin renkaat kannattaa vaihtaa jo ennen kuin ne ovat kuluneet sakkorajoille. Talvella liukastelu on huomattavasti mukavampaa uusilla renkailla, ja kesällä vaanii vesiliirron vaara kuluneilla renkailla ajavaa. Renkaiden säilytys on myös yksi ongelma ja monet renkaita säilyttävät yritykset tarjoavat myös moottoripyörien talvisäilytystä.
Kesärenkaat, talvirenkaat, renkaiden vaihto, moottoripyörän talvisäilytys Helsinki
Meiltä saat myös alumiinivanteet ja kaikki rengastyöt.
 
 
Säännöllinen pakollinen paha autoilijalle on myös määräaikaishuollot ja tarvittaessa auton korjaus huoltojen välilläkin. Jakopääremontit, öljyn vaihto, katsastus ja muut ovat kaikille tuttuja. Niitäkin palveluja tarjoaa moni yritys ja aikataulut, työn laatu ja hinnoittelu sekä asiakaspalvelu ovat usein hyvinkin vaihtelevia. Tärkeää on että autohuoltoa tarjoava korjaaja osaa kuunnella asiakasta ja korjauksen jälkeen kertoa selkokielellä mitä toimenpiteitä autolle on huollossa tehty.
Autohuolto Kemi
Ammattitaitoinen ja edullinen autohuolto Kemissä, huollot vankalla kokemuksella.
 
 
Vanhemmilla autoilla ajellessa voi sattua huomattavasti enemmän kaikenlaista kuin tuliterällä menopelillä. Se on kuitenkin rakas harrastus, josta riittää kerrottavaa jälkipolvillekin.
Tarinoita vanhan V8-auton omistajalta
Vanhemman amerikkalaisen auton kanssa törmää monenlaisiin kommelluksiin.


 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2012-2016 Yhteystiedot: Varios Artistas, variosartistas@variosartistas.net