Internet


 

 
Miten siellä Googlessa oikein niitä sivuja järjestellään hakutuloksiin ? Isolla rahallako pääsee näkymään kärkipaikoille ? Vai valitseeko joku ihminen aina, mitä tuloksia Google näyttää ?
Ei se ihan niin mene. Tietysti rahalla saa Google mainoksia näkyviin, mutta jokainen klikkaus maksaa mainostajalle. Luonnollisissa hakutuloksissa eli orgaanisessa haussa voi näkyä ilman ison rahan sijoitusta. Pitää tuntea Googlen algoritmi, jotta pääsee kärkipaikoille.
Tabisearch
Hakukoneoptimointi tarkoittaa nettisivujen parantelua, millä saavutetaan parempi sijoitus hakukoneen hakutuloksissa. 

Ne, jotka tuntevat Google näkyvyyden salat, pystyvät nostamaan sivuja etusivun parhaille paikoille näkyviin. Sattumaltahan ei tietyt sivut ole aina kärjessä hakutuloksissa.
Seocanavari
Google -optimointi eli hakukoneoptimointi on nippu toimenpiteitä, joilla nostetaan nettisivun sijoitusta hakutuloksissa tietyillä hakusanoilla.
 
 
Joskus puhutaan musta hattu -optimoinnista ja sen vastakohtana valkoinen hattu -optimoinnista. Ensin mainittu on lähinnä spämmäystä, jonka Google hyvin pian huomaa ja voi jopa poistaa tällaiset sivut kokonaan hakutuloksista. White Hat -tyyli taas on asiantuntevan tekijän tapa nostaa sivu fiksusti kärkipaikoille ja saavuttaa pitkäaikaisia tuloksia.
Seovault
Monesti hakukoneoptimointi jaetaan kahteen ryhmään.
 


 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2012-2016 Yhteystiedot: Varios Artistas, variosartistas@variosartistas.net