Rakentaminen ja remontointi


 

 

Joka kevät se alkaa, hyttyset hyökkäävät kimppuun sankoin joukoin. No, ainahan voi paeta sisälle ja olla hyttysiltä turvassa. Tai ainakin luulla niin. Jossain vaiheessa pitää vähän tuulettaa joko kuumuuden tai tunkkaisen huoneilman takia. Ja silloin se hyvän olon tunne katoaa, kun tuuletusikkunasta pyyhkäisee sisälle pataljoona janoisia verenimijöitä. Onneksi siihenkin on apu tarjolla: erilaisia ikkunaristikoita, hyttyspuitteita ja hyttysverkkoja saa nykyään kaikenkokoisiin ikkunoihin ja haluamansa värisiniä, joten ötökät pysyvät ulkona. Ei muuta kuin sopivaa hyönteisverkkoa ikkunaan ja saat nukkua rauhassa.
Hyttysverkot ja hyönteisverkot
erikoistunut hyönteisverkkojen ja hyttysverkkojen valmistukseen.
 
 
Mistä tulee suurin vesimäärä talon rakenteita vaanimaan ? Ylhäältä päin tietysti. Katto pitää olla ehjä, mutta se ei yksin riitä. Vesi pitää ensin kerätä talteen sadevesikouruihin, sieltä syöksyjä pitkin alas ja sadevesikaivoihin, josta se johdetaan kauas talosta. Näiden lisäksi talon pakolliseen varustukseen kuuluvat myös kattotikkaat ja lapetikkaat, jotta nuohooja pääsee tekemään laisääteisen velvollisuutensa. Ja vielä täytyy muista lumiesteet katolle oikeisiin kohtiin. Katolla oleva lumi ei saa tippua niskaan kun kuljet ovesta ulos. Samoin lumieste pitää laittaa sellaiseen kohtaan, jossa puotava lumi voi vaurioittaa alla olevia rakenteita, kuten esimerkiksi lippa oven yläpuolella.
Rännit ja sadevesikourut Mikkeli
sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden asennuksiin erikoistunut yritys.
 
 
Kestävät ja laadukkaat betonityöt
Toteutamme yksilöllisesti räätälöidyt betonilattiat ammattitaidolla ja sovitussa aikataulussa. 

 
Kurottaja on ammatitermi sille laitteelle, jota tavalliset kuolevaiset kutsuvat yleensä yleisnimellä nosturi. Kurottajaa käytetään rakennustyömailla painavien tavaroiden siirtelyyn ja lastaukseen sekä nostamaan tavarat korkella asennusta varten, kuten esim. kattotuolit. Kurottajia voi vuokrata kurottajapalvelusta ja usein mukaan otetaan myös pätevä kuljettaja. Monesti samoista paikoista saa myös muuta konevuokrausta, kuten pyöräkuormaajat ja Avant pienkuormaajat. 
Kurottajapalvelu Helsinki ja Avant sekä pyöräkuormaaja vuokraus
Suoritamme kurottajapalvelut pääkaupunkiseudulla (tavaroiden nostot ja siirrot).
 
 
Lattialämmitys on varmastikin mukavin lämmönjakomuoto. Lämpö tulee tasaisesti joka puolelle, toisin kuin esimerkiksi lämpöpattereista, jotka lämmittävät vain yhtä kohtaa. Lattialämmitys on järkevää tehdä vesikiertoisena, koska tällöin voidaan lämmitysmuotoa muuttaa tarvittaessa niin, että lattiaa ei tarvi purkaa. Tarvitsee vain vaihtaa järjestelmä, joka lämmittä veden, joka lattiassa kiertää. Monesti lattialämmitys-yrityksistä saa myös viilennysratkaisut taloon.
Lattialämmitys Salo
Toimii Warmia- ja Coolia -edustajana alueena Salon seutu, Paimio ja Somero.


 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2012-2016 Yhteystiedot: Varios Artistas, variosartistas@variosartistas.net